Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Praktijk voor logopedie de FlonkersteenPraktijk voor logopedie de Flonkersteen bestaat sinds juli 2014 en is gevestigd in het schoolgebouw van SBO de Vlinderboom, aan de Dorpsstraat in Bemmel. Floor Castrop, logopediste en praktijkhoudster, is haar praktijk begonnen om buiten de schoollogopedie meer leerlingen zorg te kunnen bieden.

Haar praktijk kenmerkt zich door kleinschaligheid, persoonlijk contact en expertise in spraak- en taal­problemen bij kinderen door jarenlange ervaring in het speciaal basisonderwijs. Maar ook cliënten (kinderen en volwassenen) van buiten de school kunnen hier terecht voor onderzoek en behandeling.

Om nog beter bereikbaar te zijn voor deze doelgroep is praktijk voor logopedie de Flonkersteen vanaf 3 april ook te vinden in de Kinkel in Bemmel.

Iedere woensdagmiddag is er hier  tussen 13 en 14 uur een inloopspreekuur waar u terecht kunt voor gratis advies. Ook kunt u die middag op afspraak terecht voor onderzoek en behandelingen met of zonder verwijzing van de huisarts of andere specialist. 

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor onderzoek en behandelingen vergoed worden vanuit het basispakket.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.deflonkersteen.com of telefonisch contact opnemen met Floor Castrop 06-30056696.