Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuw koor in NoordNijmegen-boven-de-Waal is weer een initiatief rijker! Een groepje zangliefhebbers is bezig een koor op te richten dat gaat repeteren in Nijmegen-Noord. Het repertoire zal de klassieke kant op gaan, met veel ruimte voor uitstapjes naar andere genres, bijvoorbeeld jazz, wereldmuziek, barbershop of pop. Zang van een zekere kwaliteit is de bedoeling, zonder té veel prestatiedrang. Gezelligheid en verbinding zijn evengoed belangrijk. Een geschikte repetitieruimte en een leuke dirigent worden gezocht, en er is ruimte voor leden! De beoogde grootte van het koor is zo’n twintig mensen.

Ben je een beetje muzikaal en lijkt het je leuk om te zingen met buurtgenoten, aanmelden kan via j.bosman768@upcmail.nl of monten.ce@gmail.com Natuurlijk ben je ook welkom als je niet in Noord woont! Tips voor een ruimte (liefst met gelegenheid tot pauzedrankje en even napraten) of een goede dirigent zijn fijn.