LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Kom langs bij ROC Nijmegen

  • 237 weergaven


Heb jij interesse om bij ROC Nijmegen te gaan studeren? Wil jij de sfeer proeven binnen de gebouwen aan de Campusbaan of de Heijendaalseweg? Ga dan naar een van de rondleidingen.

Voor wie zijn de rondleidingen?

De rondleidingen zijn er voor iedereen die een kijkje wil nemen en sfeer wil proeven. Voor degenen die er aan denken om bij ROC Nijmegen te studeren tot aan, mentoren en buurtbewoners. Er is plaats voor 15 personen per rondleiding. Je kunt kiezen in welk gebouw en voor welke studierichting je een rondleiding wilt. 

Wat kom je te weten?

Medewerkers van ROC Nijmegen vertellen je over het mbo en ROC Nijmegen. Je hoort ervaringen van studenten over hoe het is om bij ROC Nijmegen te studeren. 

Tijdens de rondleiding gaan we niet inhoudelijk in op de specifieke opleidingen. Daarvoor kun je het beste een Open Dag of Infoavond bezoeken. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom bij het Infocentrum van ROC Nijmegen aan de Campusbaan.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.