Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Genomineerden voor Meest Klantvriendelijke Ondernemer van Bemmel bekendOp dinsdag 19 februari zijn de drie genomineerden bekend gemaakt voor de prijs van de Meest Klantvriendelijke Ondernemer van Bemmel. De genomineerden zijn AJ Eten en Drinken, Eetwinkel Polly en Schoen- en sleutelservice Huting. Twee van de drie genomineerden waren afgelopen jaar ook al in de race om winnaar te worden van deze aansprekende prijs. Dat waren AJ Eten en Drinken en Schoen- en Sleutelservice Huting. Eetwinkel Polly, die in 2017 al werd uitgeroepen tot beste cafetaria van Nederland is hier nu bijgekomen. Het is natuurlijk een grote eer als je door je klanten genomineerd wordt om voor deze publieksprijs in aanmerking te komen. Zowel Kamel en Jordi Askander van AJ Eten en Drinken als Rob en Jesper Polman Van Eetwinkel Polly en Luuk Huting van Schoen- en Sleutelservice Huting zijn zeer verrast en vereerd met deze nominatie. Ze zeggen: “Eigenlijk ben je nu al een winnaar”. In totaal hebben meer dan 500 personen meegedaan aan deze verkiezing. Dat is bijna een verdubbeling t.o.v. vorig jaar toen AJ Eten en Drinken met de eer ging strijken.
 Voor de drie ondernemers zijn het nog spannende weken totdat op 18 maart tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering de prijswinnaar bekend wordt gemaakt.
 Ook op de andere ondernemers van Bemmel is natuurlijk gestemd en dat betekent dat Bemmel, met 4 grote supermarkten, een grote variëteit aan winkels, gezellige horecavoorzieningen en een ruim aanbod in de dienstverlenende sector, zeker de moeite waard is om te bezoeken. Parkeren is overal gratis. De ondernemers van Bemmel heten u van harte welkom.