Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Duizendpoot uit Lent genomineerd voor Exact Cloud AwardDuizendpoot uit Lent genomineerd voor Exact Cloud Award

MijnKennis, de multidisciplinaire kennisorganisatie uit Lent, is samen met veertien andere kantoren genomineerd voor de Exact Cloud Awards. Deze jaarlijkse verkiezing gaat om accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. “Waar we vroeger als administrateur vooral druk waren met het in orde maken van de cijfers van het afgelopen jaar, treden wij nu vooral op als adviseur en gesprekpartner voor onze klanten die voor belangrijke bedrijfsmatige keuzes staan”, aldus Jennifer Slinkert, manager Administratieve Dienstverlening.

Alles onder één dak
“Wij zijn heel trots op onze nominatie en zien het ook als erkenning van onze visie op het veranderende accountant vak. Onze kracht is dat we veel disciplines onder één dak hebben, alles optimaal op elkaar is afgestemd en dat er geen overlap of onnodige risico’s zijn voor de ondernemer. Dan kan de ondernemer zich met een gerust hart bezig houden met ondernemen”, vertelt een trotse Slinkert.

Stemmen voor een finaleplaats
Van de vijftien genomineerde bedrijven gaan er zes naar de finale tijdens Exact Live in de Jaarbeurs van Utrecht op 10 oktober. Om een finaleplaats te bemachtigen moet er voldoende op een bedrijf gestemd zijn via de website van Exact. Je kunt hier stemmen voor MijnKennis:

https://www.exact.com/nl/exact-online/cloud-award/#stemmen