LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Cursus lichaamswerk nu ook in LentDe cursus Leven in je lijf wordt nu ook in Nijmegen-Lent gegeven! De cursus lichaamswerk Leven in je lijf helpt om meer uit het hoofd in het lijf te komen. De cursus wordt al 10 jaar gegeven en komt nu ook in Nijmegen-Lent!

Het is een cursus voor mensen die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen en/of voor iedereen die lichter, energieker en vrolijker in het leven wil staan. 

Als het stroomt in je lijf, stroomt het in je leven. Je gevoelens, lichaam en geest zijn namelijk een samenhangend geheel.

In de cursus leren de deelnemers om via ademhaling, contact en lichaamsgerichte oefeningen meer ontspanning te vinden, maar ook meer zelfbewustzijn en levendigheid. Luisteren naar je gevoel en daarnaar handelen, je grenzen aangeven en nee zeggen als je iets niet wilt zijn belangrijke elementen uit de cursus.

De cursus bestaat uit zes maandagavonden (start 10 februari) en 2 keer een dag in het weekend. De cursus wordt gegeven door lichaamsgericht therapeuten Mathilde Vreugdenhil en Anke van Diepenbeek. 

Ge├»nteresseerden kunnen deelnemen aan een gratis open les op 3 februari van 19.00 tot 21.45 in De Kleine Wiel, Lent. Meld je daarvoor aan via www.lichaamswerkarnhem.nl. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.