Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Choral Evensong in Lent 18 novemberKom genieten van prachtige Engelse Koormuziek op zondag 18 november om 19:00 uur in Lent.

Deze Choral Evensong wordt voor de tweede keer georganiseerd door de Maria Magdalena Parochie en de Protestantse gemeente de Vierplek. Het Vocaal Theologen Ensemble onder leiding van musicus-theoloog Hanna Rijken verzorgt de koorzang. 

Een Choral Evensong is afkomstig uit de Anglicaanse Kerk en komt uit de kloostertraditie. De populariteit van de Choral Evensong groeit enorm in Nederland en dat bleek ook bij de eerste Choral Evensong te Lent in februari van dit jaar. De hoogwaardig uitgevoerde muziek in combinatie met een aantal eeuwenoude rituelen maakt dat mensen met, maar ook zonder kerkelijke achtergrond de Choral Evensong prachtig vinden.

De Evensong vindt plaats om 19:00 uur in de O.L.V. Maria Geboortekerk Pastoor van Laakstraat 42 te Lent. Vanaf 18.30 uur is de kerk open. De toegang is gratis. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. U/jij bent van harte welkom!