Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Sporten bij SSL heeft veel voordelen. Kom erbij! (2017)Beste Lentse Lucht Lezer[es]


Met veel plezier wonen mijn vrouw en ik al ruim 10 jaar in Lent.

In het begin heb je het druk  met het inrichten van huis en tuin,maar als alles na een tijd zijn plekje heeft gekregen, ga je verder om je heen kijken, wat er zo al te doen valt in het Lentse. Natuurlijk hebben wij onze familie en vrienden in Nijmegen en omgeving, maar in Lent kenden we, behalve onze straatbuurtjes, niet zoveel mensen. 

Totdat we  SSL ontdekten ,de Senioren Sportvereniging  Lent. Helaas ,er was een ledenstop! Maar gelukkig werd een tweede SSL opgericht : SSL 2. Ze sporten ook op woensdagmorgen, maar dan op een voor ons betere tijd ,1100 uur, zodat we niet vroeger ons bedje uit hoeven! Je sport dan  drie kwartier behoorlijk fanatiek onder leiding van onze onvolprezen trainer Muriel, daarna een kwartier zaaltennis of een andere sport, en dan ,aan de koffie of thee.

Het kleine SSL 2 groeide vrij snel tot een club van 20 mensen, en iedereen leerde iedereen kennen tijdens de sport, bakkies koffie en de tweejaarlijkse gezamenlijke uitjes. Toch werd het na wat jaren wel stiller bij onze groep Een aantal sporters vielen af,door ziekte, blessures en zelfs ook overlijden, treurig maar  helaas….

Momenteel hebben we twaalf leden. Het is er leuk en gezellig, maar we zouden er heel graag nieuwe leden bij willen hebben, waardoor we de sportmogelijkheden kunnen uitbreiden.

Dus beste Lentse Luchtenaren, kom gewoon op woensdagmorgen om 1100 uur naar de Spil in Lent een kijkje nemen hoe er wordt gesport . Wij zijn niet bleu, en als het je bevalt wat je ziet, bel onze penningmeester Jan Rikken (06-50211756) of voorzitter José Jansen (024-3295290),die praten je wel bij. Voor het geld, tien euro per maand, hoef je het niet te laten!

Want waar vind je zomaar mensen om je heen die snel met je betrokken zijn, als je dat zou willen. En iedereen heeft wel eens wat tegenslag of verdriet te verwerken. Dan is een arm van de een om de schouder van de ander toch een gebaar van troost, zowel voor de ander als voor de een! En dat is precies  wat het voor ons kostbaar maakt:

Contact met je mededorpsgenoot.

Tot ziens,

Wim Klabbers.


P.S. de Beatles zongen het al:

And in the end  the love you make ,

is equal to the love you take…….