Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

24 september: rembrandt en 'de kunst van het kijken' door jan six bij kinkelacademie bemmelJan Six zal een lezing geven over de kunst van het kijken. Hij neemt het publiek mee in z’n dagelijkse praktijk als kunsthandelaar en onderzoeker, aan de hand van drie case studies. Hierbij komen allerlei facetten van de kunstmarkt, de academische wereld en z’n persoonlijke visie op kunst aan bod. De ontdekking van het portret van de jongeman door Rembrandt wordt niet direct behandeld, dit is dan ook meer de uitkomst van jarenlang onderzoek en visuele training. Dat verhaal staat prachtig beschreven in het boek dat Six erover schreef en hij zal na afloop van de lezing vragen over alles beantwoorden.

Voor kaarten en meer informatie: ga naar www.dekinkel.nl en kijk bij lezingen en agenda. Kaarten nu ook te koop bij boekhandel De Toren van Bemmel, Dorpsstraat 42, 6681 BN, Bemmel.
Prijs per lezing: € 12,50 ( inclusief koffie/thee bij aanvang).
De Kinkel: van Ambestraat 1, 6681 AK, Bemmel
Aanvang: 20.00 uur