Als ik teken, ben ik niet ziek

Webredactie

  • 28 weergaven

Details

Woensdag 22 november 2023 van 13:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Marikenhuis
Slotemaker de Bruïneweg, Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tot en met 31 januari 2024

Van 1 november tot en met 31 januari exposeert Manuel Kurpershoek een tiental werken in het Marikenhuis in Nijmegen. Manuel is beeldend kunstenaar, geboren te Amsterdam 1952. Hij woont en werkt sinds 1984 in Nijmegen. 

Tekenen. Mijn leven lang, overal en altijd.

‘Sinds 2005 heb ik kanker, en er is veel aan mij gedokterd, maar de kuren en therapieën hebben mij nooit kunnen stoppen. Kunst is voor mij een geweldige steun in het leven. Kunst maken is ook een ontsnapping aan de soms harde werkelijkheid. In de tekeningen gebeurt er veel, ik teken spontaan en laat de lijnen spreken. Soms verdwaal ik, en soms is het meteen goed.

Ik hoop dat je de tijd wilt nemen om in mijn tekeningen te kruipen. Kijk zoals je naar wolken kunt kijken, laat je fantasie je verrassen. Maak er je eigen verhaal van en vergeet even alles om je heen.’

Wil je meer over Manuel weten? Kijk op kurpershoekmanuel.nl of beluister de podcast van Gijs Groenteman onder de naam Manuel Kurpershoek - 10-11-2022 met Groenteman in de kast nummer #79.

Je bent van harte welkom in het Marikenhuis, Centrum voor leven met en na kanker Slotemaker de Bruïneweg 163, Nijmegen. 

Open inloop van ma t/m do van 13.00 – 16.00 uur, www.marikenhuis.nl

Over de organisator

Webredactie
De webredactie stimuleert het gebruik van de website lentselucht.nl door de inwoners van Lent. We zoeken betrokken inwoners om actief mee...... Lees meer