Leer aquarunning op woensdagavond

Aquarunning

  • 205 weergaven

Details

Woensdag 6 december 2023 van 20:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Sportfondsenbad Nijmegen-West
Planetenstraat, Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 27 december 2023

Leer aquarunning op woensdagavond

Leer aquarunning op woensdagavond! Op 6 december 2023 start een nieuwe trainingscyclus Aquarunning van 4 weken. De trainingen zijn van 20.00 tot 21.00 in het 50 m wedstrijdbad van Sportfondsenbad Nijmegen-West in Nijmegen. De laatste training is op 27 december. In deze 4 weken leer je de basis van aquarunning. Na deze 4 trainingen kun je zelf aan de slag in het zwembad of je schrijft je in voor een volgende trainingscyclus. Deze trainingscyclus is geschikt voor beginners en gevorderden. De 4 trainingen kosten 50 euro.

Bij Aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, zonder de schokbelasting van het hardlopen.

Inschrijven kan met een e-mail naar of via WhatsApp of telefonisch op: 0623165907 of via de oranje button met inschrijven op www.aquarunning.nl.
Bij de inschrijving krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar wandelschoenen of hardloopschoenen te kopen.


Voor wie
Volwassenen
Waarover
Sport en bewegen
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Aquarunning
Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, terwijl je met een wetbelt om in e...... Lees meer