De Huiskamer Sessies: Loek Schrievers en Margôt Schenk / Het 3 Oever Orkest

De Kleine Wiel

  • 192 weergaven

Details

Zondag 11 juni 2023 van 14:00 tot 18:00 uur
Afgelopen
Karl Marxstraat 101, Lent

De Huiskamer Sessies hebben we weer 2 bijzondere acts uitgenodigd. Op zondagmiddag 11 juni treden op in onze huiskamer:

Loek Schrievers en Margôt Schenk – Memory Lane

In coronatijd gingen Loek en Margôt op zoek naar goede liedjes uit het verleden die ze een groot aantal zondagen één voor één uitbrachten op You Tube. Zo ontstond een mooie verzameling muziek die ze daarna onder de titel Memory Lane ook voor publiek zijn gaan spelen.

Na 16 jaren Griekse blues met de groep Palio-Paréa te hebben gespeeld, geven Loek en Margôt hun oude muzikale liefdes met verrassende arrangementen een nieuw leven. Met nummers van o.a. Joan Armatrading, Willy Deville, Van Morrison, Gerry Rafferty, Natalie Merchant, Bob Dylan, Neville Brothers, JJ Cale, Boz Scaggs, Keb ’Mo’, Ray LaMontagne en eigen werk van Loek Schrievers.

Het 3 Oever Orkest

Het 3 Oever Orkest is in 2018 opgericht om op het 3 Oever Festival jaarlijks bijzondere gasten te begeleiden. Dit festival is in september aan de oevers van de Rijn, Waal en Nederrijn in en rond Millingen aan de Rijn, Gendt en Pannerden. Daarnaast speelt het orkest in kleinere bezetting ook wel eens op andere gelegenheden dan het festival.

Zondag 11 juni speelt het 3 Oever Orkest in sextet samenstelling muziek van o.a Nina Rota, Frank Zappa, Ornette Coleman en Sonny Rollins. En nog veel meer, uiteraard.

Programma

14.00 Inloop
14.30 Aanvang programma
17.00 Nazit aan de huiskamerbar
18.00 Eind

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar en daarin aan te geven met hoeveel mensen je wilt komen.

Entree €10,00

Reacties

Over de organisator

De Kleine Wiel
De Kleine Wiel in het Nijmeegse Lent is een centrum voor ontmoeting, discussie, cultuur, vermaak en het leggen van nieuwe contacten. Het ...... Lees meer