Pelgrimswandeling

  • 109 weergaven

Details

Zaterdag 3 juni 2023 van 08:30 tot 14:00 uur
Afgelopen
Kerkplein 6
Valburg, Nederland

Pleisterplaats Ressen organiseert op zaterdag 3 juni, om 8.30 uur een pelgrimswandeling. Deze keer wordt de tweede etappe van Wegen met Zegen gelopen, van Oosterhout naar Valburg, zo'n 15 kilometer. Men kan zich t/m donderdag 1 juni aanmelden bij . Na aanmelding ontvangen de deelnemers alle praktische informatie. Deelname is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Pleisterplaats Ressen organiseert al zes jaar elke eerste zaterdag van de maand een Pelgrimswandeling van ongeveer 6 à 7 km vanuit de kerk in Ressen. Onlangs zijn we gestart met het lopen van de etappes van Wegen met Zegen in de even maanden. In de oneven maanden lopen we een kortere wandeling. Je kunt per keer beslissen of je mee wilt lopen.

Wegen met Zegen is een mede door Pleisterplaats Ressen ontwikkelde pelgrimsroute van in totaal 155 km door het Betuwse landschap, bestaande uit elf etappes. Een pelgrimstocht biedt je de mogelijkheid om je hoofd en hart leeg te maken en stil te staan bij wat belangrijk is in je leven. Het ritme van het lopen, de mooie natuur en de ontmoeting met medepelgrims ervaren velen als verdiepend en verrijkend.

Reacties

Over de organisator

Pleisterplaats Ressen - ontmoeting - bezinning - stilte -
Voor wie op zoek is naar ontmoeting, bezinning en stilte, maar dit niet in een kerk zoekt/vindt.... Lees meer