Samen Schaatsen Elfstedentoer: Nijmegen

Webredactie

  • 60 weergaven

Details

Woensdag 15 februari 2023 van 14:30 tot 17:00 uur
Afgelopen
Triavium Schaatsbaan Nijmegen & Evenementen
Van Rosenburgweg, Nijmegen, Nederland

Nederland is een echt schaatsland. Zodra het weer kan, gaan we massaal het ijs op. Dankzij de nieuwe sport Frame Schaatsen kunnen nu ook kinderen met een fysieke beperking meedoen met de ijspret. Proberen of gewoon een keer kijken? Kom dan naar onze Samen Schaatsen Elfstedentoer.

De Samen Schaatsen Elfstedentoer 

Ben je tussen de 5 tot 12 jaar en hou je van schaatsen? Of heb je nog nooit geschaatst en lijkt het je supercool om eens te proberen? Meld je dan aan voor de Samen Schaatsen Elfstedentoer. Iedereen kan meedoen, ook kinderen met een beperking. Want als je niet zelfstandig kunt staan of bewegen, kun je met een van onze schaatsframes toch zwieren over het ijs!

Tijdens de Samen Schaatsen Elfstedentoer geven we schaats-clinics op ijsbanen in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. De gratis clinics worden verzorgd door ervaren instructeurs van de Sven Kramer Academy. We gaan een leuk schaatsspel doen, je gaat een parcours afleggen en natuurlijk een paar rondjes maken over de baan. IJspret gegarandeerd! En na afloop krijg je een mooie medaille als herinnering. Dus meld je snel aan, dan zien we je binnenkort op het ijs! 

Over de organisator

Webredactie
De webredactie stimuleert het gebruik van de website lentselucht.nl door de inwoners van Lent. We zoeken betrokken inwoners om actief mee...... Lees meer