Details

Zondag 3 juli 2022 tussen 13:00 en 16:00
Afgelopen
Kerkenhofstraat 3, Ressen

Op zondag 3 juli wordt er, alweer voor de derde keer, in de kerk van Ressen van 13.00 tot 16.00 uur live muziek gespeeld. Geen concert, maar een ontmoeting van vijf muzikanten die, geïnspireerd door deze mooie kerk, met fluit, trekzak, percussie-instrumenten, orgel en piano zoeken naar harmonie, en het experiment niet uit de weg gaan. Kom gerust langs en geniet van de inspirerende klanken. Kom tot rust, kijk rond, blader door de boeken óf – ook dat gebeurt soms – doe even mee.

 

In de zomermaanden is de kerk op zaterdag en zondag open van 11.00 tot 17.00 uur. De deur staat open voor de onderbreking van wandeling of fietstocht door de Betuwe. De ligging aan het RijnWaalpad maakt de kerk van Ressen letterlijk tot een rustpunt, waar de voorbijganger met open armen wordt ontvangen door een vrijwilliger die met passie over deze bijzondere kerk kunnen vertellen.

De kerk in Ressen is een onderdeel van de 4-plek, de protestante gemeente van Ressen, Oosterhout en Lent. Onder de naam Pleisterplaats Ressen is er aandacht voor meditatieve vieringen, pelgrimswandelingen, dagelijks ochtendgebed en retraitedagen. Zie ook: www.pleisterplaatsressen.nl.

Over de organisator

4-plek
4-PLEKProtestantse Gemeente Lent, Nijmegen-Noord, Oosterhout, Ressen-Doornikwww.4-plek.nl... Lees meer