Details

Zaterdag 2 juli 2022 tussen 11:00 en 17:00
Over 3 dagen
Oosterhoutsedijk 29, Lent


Marlies Fuchs
Ik was altijd geïnteresseerd in geschilderde portretten en het verhaal van de mens erachter. Familieleden zijn voor de hand liggende modellen. De ontwikkeling van kleindochter Amber probeer ik in mijn schilderijen vast te leggen. Sinds een schildercursus in Griekenland bij Bart Elfrink, verbeeld ik ook landschappen. Olieverf is mijn medium. Ik schilder met veel plezier en het is voor mij een vorm van Mindfulness.

Gerard ter Hart
Ik probeer wat ik zie vast te leggen in concrete beelden. Dat past het beste bij mij. Het bezig zijn met schilderen geeft me veel ontspanning, het werkt als een soort losmaken uit de dagelijkse werkelijkheid. Ik werkte voorheen met acrylverf, nu gebruik ik het liefst olieverf. De laatste jaren werk ik aan portretten en situaties met mensen. Dat is een echte uitdaging waar ik alles in kwijt kan. Ook de natuur, met name vogels, zijn een inspiratie voor mij.

Gerard Boeijen
Ik wil mijn portretten laten leven door gelijkenis, maar ook door uitstraling. De vlotte penseelstreek is voor mij een middel om de persoon te treffen.  Daarbij is de stijl van Isaac Israëls of Breitner mijn inspiratie. Vooral het onderzoek naar een stijl die bij mij past, vind ik een uitdaging. Naast portretten zoek ik nieuwe wegen in non-figuratieve voorstellingen . Ik schilder ook portretten in opdracht. Olieverf en acryl zijn de basismaterialen waarmee ik werk. Een enkele keer waag ik me aan een aquarel.  


Over de organisator

Dorpsschuur Lent
Dorpsschuur Lent is te huur voor cursussen, vergaderingen, exposities enz.www.dorpsschuurlent.nl voor meer informatie... Lees meer