Details

Zaterdag 16 oktober 2021 tussen 20:30 en 22:30
Afgelopen
Markt 5, Bemmel

Op zaterdag 16 oktober a.s. is Anne Neuteboom met haar voorstelling 'Effe niet met je mening' te zien in de TheaterKerk in Bemmel.

Het wordt tijd dat iedereen z’n dikke mening eens lekker voor zich houdt. In het bijzonder die Neuteboom die er al sinds 2015 kwistig mee rond strooit. Oké, ze won er Cameretten mee. En ja, ze werd er mee genomineerd voor Neerlands Hoop, kreeg bovendien lovende recensies in de kranten en kwam vervolgens ook nog eens op tv en Netflix. Maar nu is het echt afgelopen met die verbale incontinentie de hele tijd. Het is genoeg geweest. Effe niet meer met die mening. Toch?

Anne Neuteboom werd geboren in 1989 en toen alles wat kon ademen dankzij Herman van Veen 'Anne' genoemd werd. ‘Dus zeg maar Neut’, zo schrijft ze op haar website. Neut studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Al een jaar later won ze de juryprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen.

Neut is geen onbekende in Bemmel. Ze trad eerder op in de Theaterkerk en pakte de zaal volledig in. Daarom halen we Neut graag terug....

Informatie en tickets: www.theaterkerk.nl


 

Over de organisator

Theaterkerk Bemmel
De Theaterkerk Bemmel is gehuisvest in de voormalige R.K. Donatuskerk. Het is een sfeervolle locatie met een professionele theaterzaal me...... Lees meer