Wil jij een VIP-behandeling bij het Zelfregiecentrum Nijmegen op 8 of 9 september?

  • 169 weergaven

Details

Woensdag 8 september 2021 van 15:00 tot 19:00 uur
Afgelopen
Zelfregie centrum Nijmegen
Sint Jorisstraat, Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 9 september 2021

Op woensdag 8 september of donderdag 9 september kun je kennismaken met het Zelfregiecentrum Nijmegen. Je krijgt dan een VIP-behandeling: je wordt warm welkom geheten met een drankje en een versnapering. Daarna kun je 1 op 1 in gesprek met een medewerker van ons centrum op de St. Jorisstraat 72. Als je liever wil videobellen, dat kan ook!
We informeren je over de mogelijkheden die we bieden op het gebied van ontmoeting, training en coaching. We kunnen ook samen op zoek naar jouw zelfregievraag. Doel is om meer grip op je leven te krijgen.
Ook mensen die in hun werk professioneel verwijzen naar organisaties zoals het Zelfregiecentrum, zijn van harte welkom om nader kennis te maken.

Wat moet ik doen?
Het enige wat je moet doen om als VIP te worden behandeld, is contact met ons opnemen voor een afspraak, op 8 of 9 september, ergens tussen 15.00 en 19.00 uur. Mail naar of bel met (024) 75 111 20 en vraag naar Birgit van der Putten. Als je graag iemand mee wil nemen, zoals een begeleider: ook deze is van harte welkom!

Wil je vooraf meer van ons weten? Kijk dan op www.zrcn.nl.

Over de organisator

Zelfregiecentrum Nijmegen Birgit van der Putten
Voor meer grip op je eigen leven. Ontmoeting, training en coaching. Kijk ook op www.zrcn.nl of https://www.facebook.com/.... Lees meer