Details

Vrijdag 21 januari 2022 tussen 19:00 en 20:00
Afgelopen
Trainingscentrum Michi Lent
Queenstraat, Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op vrijdag tot en met 12 februari 2022

In de jeugdlessen wordt spelenderwijs kennisgemaakt met Goju-Ryu karate-Do. Bij de jongste kinderen ligt de nadruk vooral op plezier, samenwerken en respect. Naarmate de kinderen ouder worden, wordt ook het technische aspect van karate belangrijker.

Ons Trainingscentrum is is niet competitie gericht. We hechten juist waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van de leerling: zelfvertrouwen, zelfbeheersing en respect zijn erg belangrijk. De allerjongste leerlingen doen bij ons nog geen examens, zij krijgen wel met regelmaat een deelname certificaat als ze een bepaald aantal lessen hebben getraind.

In de jongere groepen wordt er iedere les een zwarte band uitgedeeld aan die leerling, die in de les opviel qua positief gedrag en respect. De lessen van de oudste jeugd lijken al sterk op de lessen van volwassenen, op deze wijze worden zij voorbereid op de overgang naar de volwassenen groep.

Over de organisator

Trainingscentrum Michi
Trainingscentrum Michi verzorgt karate lessen voor de leeftijd van 6 tot 80 jaar, Rots en Water weerbaarheidstrainingen voor 6 - 16 jaar,...... Lees meer