Tutti Frutti expo van Flip Jansen in De Dorpsschuur

  • 112 weergaven

Details

Zaterdag 3 oktober 2020 van 12:00 tot 18:00 uur
Afgelopen
Dorpsschuur Lent
Oosterhoutsedijk, Nijmegen, Nederland

Tutti Frutti

 

spreek uit : toeti froeti , vrij naar Little Richard, King of Rock and Roll 

 

Met al die beperkingen is 't niet makkelijk en niet fijn om nog iets te organiseren. Levende muziek is dit jaar al helemaal ondankbaar omdat we maar maximaal 8 mensen tegelijk binnen kunnen laten met grote onderlinge afstand. Dat doe je een muzikant liever niet aan. 

Volgende keer beter dan hopelijk. 

Alles maar afgelasten en nix doen wil ik ook niet aan toegeven. Ik ben zelf ook dankbaar voor alle initiatieven die zich niet laten ontmoedigen door alle regeltjes en gewoon doorzetten. 

Vorig jaar heb ik uitgepakt met knipsels, en dat was mooi. Knippen (en scheuren) was helemaal mijn ding geworden. Maar toen ben ik gaan 'kleien', boetseren en... het heeft me gegrepen. Er is nog maar weinig geknipt dit jaar. Ik vind 't heerlijk om de klei te voelen, te kneden en te zien hoe onder mijn handen gestaltes van mensen en dieren en dingen tevoorschijn komen. 

Na wat beginnersfouten en de nodige misbaksels vind ik sommige van de beeldjes die ik maakte zelf best prachtig. Niet echt genoeg om een hele expositie aan te wijden maar aangevuld met wat eerder gemaakt 'draadwerk' en oude posters en pastels hoop ik dat 't toch een klein visueel feestje kan worden. De plek is fijn, goed te voet te belopen vanuit station Nijmegen (of met de auto). Het eiland pronkt hier tegenwoordig ook met het King Size uitgevoerde Romeinse “Gouden Masker”. Veel gezelligheid is in de dorpsschuur helaas niet mogelijk maar we hebben wat drankjes en hapjes en we zien jullie o zo graag komen. 

 

Flip Jansen (en Liesbeth Ueberbach) 

september 2020 

Over de organisator

Liesbeth Ueberbach
Liesbeth heeft nog niets over zichzelf geschreven.