Open les Dao van de Vrouw

  • 157 weergaven

Details

Woensdag 4 november 2020 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Duitslandstraat 4
Nijmegen, Nederland

Een nieuwe lesreeks ''Vrouw in Hart en Nieren'': taoïstische oefeningen voor vrouwen. In deze Dao van de Vrouw lessen worden taoïstische oefeningen voor vrouwen gecombineerd met basis oefeningen uit de Healing Tao. Je wordt uitgenodigd om thuis te komen in je buik en bekken, te ontspannen vanuit zachtheid en compassie en om je vitale vrouwelijkheid tot leven te brengen.

Er wordt in de lessen gewerkt met qigongs, meditaties en visualisaties, grondoefeningen, ervaringsoefeningen, dans/beweging op muziek, massage, houding en lichaamsstructuur. Alle oefeningen worden gedaan vanuit een stevige gronding en bewust fysiek contact met je lichaam. Zo ontstaat er een aanwezige basis om op meer energetisch niveau met je lichaam te werken.

Wil jij je vrouw-zijn in Hart en Nieren belichamen? Doe dan mee op woensdagochtend!

Praktische informatie over de lessen vind je hieronder. Wil je meer inhoudelijke informatie? Stuur een mailtje naar Manon, dan krijg je de digitale flyer toegestuurd.

Praktische informatie


Open les: 4 november

Lestijd: woensdagochtend 10.00-12.00

Vervolglessen: 11, 18, 25 november en 2, 9, 16 december

Locatie:

Woongemeenschap Eikpunt

Duitslandstraat 4

6663 CH Lent

Kosten:

Open les: 5 euro (graag aanmelden)

Reeks van 6 lessen: 75 euro

Contactgegevens:

Manon Wetzels

06-44166525


Manon Wetzels is gecertificeerd als Associate Instructor voor Healing Tao Basis en heeft bij diverse (internationale) docenten training gevolgd. Momenteel wordt ze opgeleid in Dao van de Vrouw bij Dirkje Veltman.




  


Over de organisator

Manon Wetzels
Manon heeft nog niets over zichzelf geschreven.