LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Healing Tao Qigong en Meditatie - Doorgaande half-jaar training

  • 13 weergaven

  • donderdag 26 maart 2020
  • Tussen 10:00 en 11:30
  • Duitslandstraat 4, Nijmegen, Nederland
  • Wekelijks op donderdag tot en met 25 juni 2020

Healing Tao Qigong en Meditatie 

Een weg naar kracht, balans en flow in je leven!

Healing Tao is een weg van Innerlijke Alchemie: je leert stagnerende energie van emoties en vormen van stress te transformeren naar harmonie en balans. En je leert energie in je lichaam te beheren, te centeren en te gronden. Ook leer je ontspannen in een stevige structuur te staan en te werken met 'zachte kracht'. Zodoende bouw je vitale energie op en kan deze zich makkelijker in jezelf bewegen. Je wordt de energiestroom in jezelf ook steeds beter gewaar en leert deze te verfijnen.

Doorgaande half-jaar training:

Een compleet programma van een deel van de Healing Tao Basis met een duidelijke opbouw. We zullen werken met warming up qi gongs, ijzeren hemd qi gong (structuur oefeningen), vormen van centering, innerlijke glimlach en helende klanken. Voor mensen met ervaring een verdieping en voor beginners een gedegen start in de Healing Tao. De lessen worden gegeven door Manon Wetzels en Arie Schockaert. Manon en Arie zijn beiden gecertificeerd als docent in het Universal Healing Tao systeem.

Mocht je interesse hebben in onze Healing Tao lessen, maar niet deze half- jaar training willen of kunnen volgen, neem dan ook gerust contact met ons op. Bij voldoende interesse creƫren we graag passend nieuw aanbod in de vorm van kortere lesreeksen of workshops!

Lestijd:
Donderdagochtend 10.00-11.30

Data:
Open les: 9 januari
Vervolg lessen:
16, 23 en 30 januari; 6, 13 en 20 februari; 5, 12, 19 en 26 maart; 2, 9 , 16 en 23 april; 7, 14 en 28 mei; 4, 11, 18 en 25 juni

Lokatie:
Duitslandstraat 4(A), 6663CH, Lent bij Woongemeenschap Eikpunt

Kosten:
210 euro

Informatie en aanmelding:
(ook voor de open les!)
Manon Wetzels

06-44166525
Facebook: Healing Tao Nijmegen LentDeel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.