Hedendaagse dans & improvisatiesessie met Agga

De Kleine Wiel

  • 241 weergaven

Details

Vrijdag 29 november 2019 van 19:30 tot 22:00 uur
Afgelopen
Karl Marxstraat 101, Lent

Deze workshop gaat helemaal over verkennen! Met behulp van hedendaagse dans en improvisatieprincipes zullen we experimenteren met ons lichaam, de ruimte, muziek en andere mensen die om ons heen dansen. Met een reeks creatieve instructies (of uitdagingen) zullen we individueel of in  paren onze eigen flow creëren.

Als je wil kun je een camera meenemen om je improvisatie op te nemen en te experimenteren met videodans en de ruimte.

Danservaring is niet nodig,  alleen je behoefte aan avontuur!

Over de leraar: Agga is een danseres en psychologiestudent uit Griekenland. Ze studeert dans zolang als ze kan zich herinneren, en ze heeft deelgenomen aan verschillende dansprojecten. Ze is werkt graag met groepen met verschillende vaardigheden, en de combinatie van dans en andere media. Ze richt zich op het ontwikkelen van het vermogen om contact te maken met je lichaam, en je lijf niet te leiden maar voor zich te laten spreken (want ja, dat kan!). Sinds ze naar Nijmegen is verhuisd begeleidt ze danslessen en bewegingsworkshops.

Facilitator: Angeliki Pantazi
Prijs: donatie voor de ruimte (€ 3 – 5, -)
Aanmelden:

Vanaf januari worden er meer dans- / bewegingssessies georganiseerd in Nijmegen. Stuur Nienke een bericht als je interesse hebt en ze houdt je op de hoogte.

Over de organisator

De Kleine Wiel
De Kleine Wiel in het Nijmeegse Lent is een centrum voor ontmoeting, discussie, cultuur, vermaak en het leggen van nieuwe contacten. Het ...... Lees meer