Oud & Nieuw feest 45+ Sprok aan de Waal bij Nijmegen

  • 113 weergaven

Details

Dinsdag 31 december 2019 van 22:00 tot 22:01 uur
Afgelopen
Waaldijk 9
Bemmel, Nederland

Het Zomerfestival in Sprok was een groot succes, op deze prachtige locatie aan de rivier feesten we natuurlijk verder. Dinsdag 31 december een hele speciale editie: een groot Oud & Nieuw Feest voor 45+, met dit dance event gaat 2020 wel erg goed van start!


Oliebollen, bubbels, bijzondere acts en muziek, heel veel muziek! We werken samen met 4 dj’s die ervoor zorgen dat iedereen het naar de zin heeft. In de bovenzaal dansen we op de hits van toen en nu: pop, disco en danceclassics. Heb je een verzoekje? In de bovenzaal kun je terecht met jouw favoriete dansplaat (niet allemaal tegelijk graag). De benedenzaal wordt gevuld met disco-house, house en houseclassics. Iets heftiger allemaal? Klopt, niemand zal zich vervelen tijdens dit Oud & Nieuw dance event.


Dans, proost en feest mee vanaf 22.00 uur. En jazeker, om middernacht is het tijd voor bubbels! Met een indrukwekkend vuurwerk voor ons (een mooier uitzicht over Nijmegen en omgeving krijg je niet) proosten we op een fantastisch nieuwjaar: ‘Een gezond en gelukkig 2020 voor iedereen’!


Ticketprijs: € 27,50 (excl. € 0,79 servicekosten)

Vooraf tickets reserveren is verplicht, deze editie geen kassaverkoop. Wacht maar niet te lang, de vorige editie was uitverkocht, dat zal ook nu zeker weer gebeuren.


En oh ja, nog geen 45 maar wel zin om mee te feesten? Doen! We richten ons op ‘iets ouder’, 45 jaar is echter geen harde eis, meer een richtlijn.

We zien elkaar oudejaarsavond!


Over de organisator

Arnoud Brinkhuis
Arnoud heeft nog niets over zichzelf geschreven.