Kom GRATIS een maandcollage maken bij BUUR. in Brakkenstein

Liever Opgeruimd

  • 329 weergaven

Details

Woensdag 25 september 2019 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Deken Hensburchstraat
Nijmegen, Nederland

Kom op woensdag 25 september van 10.00-12.00u. GRATIS een MAANDCOLLAGE maken voor de maand die er dan aan komt: oktober. 

Creëer een beeld dat je versterkt op het pad waarop je wil gaan, met deze nieuwe maand, en het seizoen van de herfst vóór je. 

Myrea van Liever Opgeruimd neemt de spulletjes ervoor mee. Ze leidt je op een plezierige manier door het maakproces heen. Zij noemt dit maandelijks uurtje (met ruimte er om heen om het goed in te bedden), The Hour of Soulpower. 

Ze is overgangsconsultant, opruimcoach en zingevingsbegeleider en werkt met cliënten aan het benutten van de brugfase die de overgang (je midlife) is om het leven met meer orde, liefde, ruimte en lucht te gaan leven. De overgang als 'passage to gracious power'. Om te gaan leven vanuit je waarden.

Voor jezelf, voor de mensen & dieren om je heen, voor de wereld.

Zelf doet ze ook mee aan deze activiteit. Om verbeeldingskracht te laten gelden. Want ook zij herkent alle hobbels, gevoeligheden en kwetsbaarheid die we in het leven tegen komen. En ook zij is onderweg!  

Doe je mee? Kom gerust gewoon een keer proberen. Het is gratis, maar meld je wel even aan want er is plek voor 8 deelnemers:

De evt. koffie of thee betaal je aan het mooie BUUR. (adres van BUUR. is Deken Hensburchstraat 2, Nijmegen-Brakkenstein).

Tot daar! Op de 25e september. Van 10.00-12.00u. 

p.s. 

Meld je hier aan nu het nog kan want de workshop van 28 augustus was vol. Er is plek voor 8 deelnemers:


Over de organisator

Liever Opgeruimd
Opruiminspiratie & Keuzekracht voor hoogsensitieve vrouwen in de overgang. #HSP #ADD #ADHD #midlife #opruimen #zingevingMyrea de Roo - Ha...... Lees meer