Zhineng Qigong lessen

123 weergaven
Details
Dinsdag 27 augustus 2019 tussen 20:00 en 21:00
Afgelopen
Lentse Schoolstraat
Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag en woensdag tot en met 27 augustus 2020

                                                WWW.CHICONNECTS.NL

Met rust in je hoofd kun je de regie nemen over je leven; fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal.

Wereldwijd beoefenen miljoenen mensen van alle leeftijden Zhineng Qigong en het aantal groeit nog dagelijks doordat steeds meer mensen de positieve gevolgen ervan ontdekken.

Het lichaam met rustige bewegingen losmaken en ontspannen. De geest tot rust brengen. Vitaal en energiek in het leven staan. Dat zijn de effecten van Zhineng Qigong. Deze Chinese gezondheidsoefeningen kunnen door iedereen in korte tijd aangeleerd en beoefend worden.

Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsleer, ook wel beschouwd als meditatie in beweging. Eeuwenoude kennis en ervaring op het gebied van Qigong gecombineerd met moderne medische inzichten vormen de basis van Zhineng Qigong. Dr. Pang Ming – Taijiquan grootmeester en opgeleid en afgestudeerd in zowel de Chinese Traditionele Geneeskunde als de Westerse geneeskunde- heeft deze unieke bewegingsleer in de jaren 70 ontwikkeld en haar invloed op de gezondheid in meerjarige studies uitgebreid onderzocht. De Chinese overheid heeft Zhineng Qigong als de meest effectieve van de elf erkende Qigongvormen aangewezen.


“Stromend water staat nooit stil,de scharnieren van een veel gebruikte deur roesten nooit. Dat hangt samen met beweging. Hetzelfde principe is van toepassing op essentie en energie. Indien het lichaam niet beweegt, stroomt essentie niet. Wanneer essentie niet stroomt, stagneert de energie. “
Confucius’

Over de organisator
Marilena van der horst
Marilena heeft nog niets over zichzelf geschreven.