Open Coffee Nijmegen thema Boekhouden

Open Coffee Nijmegen

  • 883 weergaven

Details

Vrijdag 6 september 2019 van 09:00 tot 10:30 uur
Afgelopen
Castellastraat 29
Nijmegen, Nederland

De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van Boekhouden. Enkele Boekhouden experts zijn aanwezig om jou te helpen met jouw brandende vragen. De deskundigen zijn Sjak Siteur van OAMKB Nijmegen- Millingen a/d Rijn, Anja Arntz van Phaedra Boekhouding en Dianne Habraken van DH Finance. Naast het aanspreken van onze experts kun je natuurlijk ook gewoon netwerken met andere ondernemers.

Wat bedoelen we met Boekhouden?

Voor een goede bedrijfsvoering is boekhouden noodzakelijk: om grip op de geldstromen te houden, maar ook om te voldoen aan de (belasting)wetgeving. Hoe hou je goed overzicht in de financiële situatie van jouw bedrijf? Waar voldoet een goede boekhouding aan? Wat kun je eventueel uitbesteden aan een externe boekhouder?

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk, maar consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Financiën
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

Open Coffee Nijmegen
Open Coffee Nijmegen is op de 1e vrijdag van de maand en wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio ...... Lees meer