Zat. 21 september GRATIS naar 'Sarah's Opruimcafé' in Oost

Liever Opgeruimd

  • 593 weergaven

Details

Zaterdag 21 september 2019 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Pontanusstraat
Nijmegen, Nederland

Meld je aan op:

Sarah's Opruimcafé is een nieuwe maandelijkse inspiratieplek voor hoogsensitieve vrouwen in de overgang. En voor wie raakt aan de thema's HSP, ADD, ADHD, de overgang, midlife, opruimen en zingeving. 

Myrea deelt als Midlifeconsultant, Opruimcoach en Zingevingsbegeleider in de fijne setting van de yogastudio: tools, energie en keuzekracht om het opruimen van je huis en je dagelijks leven te vergemakkelijken. De groep is een waardevolle kracht op zich, we leren van en met elkaar. 

Sarah's Opruimcafé is genoemd naar de wijze Saar, die als bron op de achtergrond mee aanspoort om het leven eindelijk opgeruimder te gaan leven. Om te durven kiezen (en hóe dan), voor hetgeen jou een vervullende tweede helft gaat geven. Met jóuw natuur en jóuw waarden.

En, zegt Myrea, daar wordt niet alleen je eigen leven fijner, want ordelijker, overzichtelijker en rustiger van, daarmee geef je ook je omgeving en de wereld iets Goeds.

Laat dat nou precies zijn waarom ze haar levenscoach-praktijk heeft versmald voor precies déze groep. Lees meer over haar praktijk en mooie werk op: www.lieveropgeruimd.nl En meld je voor de workshop aan op:

Wees er snel bij want de yogastudio (Joelle's yoga en ayurveda, Pontanusstraat 20 in Nijmegen-Oost) heeft beperkt plek.

De eerste keer deelnemen is ter kennismaking/oriëntatie gratis. Een evt. volgende keer is je bijdrage 13 euro. Je kunt je per keer (maandelijks) aanmelden. 

Over de organisator

Liever Opgeruimd
Opruiminspiratie & Keuzekracht voor hoogsensitieve vrouwen in de overgang. #HSP #ADD #ADHD #midlife #opruimen #zingevingMyrea de Roo - Ha...... Lees meer