LentseLucht.nl

Inloggen of inschrijven

Museumpark Orientalis

Romeinse Zomer

  • 29 weergaven

  • vrijdag 23 augustus 2019
  • Tussen 11:00 en 17:00
  • Profetenlaan 2, Heilig Landstichting, Nederland
  • Dagelijks tot en met 25 augustus 2019

Ontdek de Romein in jezelf!

Kom deze zomer naar Museumpark Orientalis en kruip in de huid van een Romein! Tijdens de Romeinse Zomer is er t/m 25 augustus een bomvol programma gepland voor jong en oud. Zodra je de Romeinse Straat binnenstapt, bevind je je in de wereld van de Romeinen.

Kinderen kunnen meedoen aan een Romeinse soldatentraining, waarbij een Romeinse legionair gaat testen of jij geschikt bent voor het Romeinse leger. Laat zien hoe snel, fit en slim jij bent en verdien je legionairsdiploma!

 Ook is er een echte Romeinse beautysalon, waar je je haar op Romeinse manier kunt laten opmaken en een Romeinse massage kunt krijgen. Geniet van een heerlijke Romeinse maaltijd in de herberg en laat je inspireren door verschillende Romeinse ambachten!

 De hele Romeinse Zomer zijn de Romeinenrugzakjes voor kinderen gratis. In de rugzak vind je een speurtocht én alles wat je nodig hebt om leuke Romeinse opdrachten door het park te doen! (max. 2 rugzakjes per volwassene).

 Kijk gauw op www.museumparkorientalis.nl voor het programma!

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.