Qigong en meditatie in de buitenlucht (avond les)

  • 170 weergaven

Details

Donderdag 20 juni 2019 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen
Duitslandstraat 4
Nijmegen, Nederland

Kracht, balans en flow in je leven met Healing Tao!

Healing Tao is een oefensysteem waarin qi gongs (oefeningen om de energie-doorstroom te bevorderen), houdingsoefeningen en meditaties een plek hebben. Het is een weg van Innerlijke Alchemie: je leert stagnerende energie van emoties en vormen van stress te transformeren naar harmonie en balans. Vaak voelen mensen zich door hier in te oefenen fitter, helderder, dichter bij zichzelf en meer in een natuurlijke flow.

De lessen worden gegeven door Manon Wetzels en Arie Schockaert op donderdag ochtend en avond. Zij nemen je mee om samen te oefenen in de natuur zoals aan het strand van de Waal of in het Sprokkelbos in Lent. Manon en Arie zijn beiden gecertificeerd als basis docent in het Universal Healing Tao systeem.

Lestijd:
Avond les: 19:30 – 21:00
(Voor mensen die liever in de ochtend oefenen is er ook een les van 10:00 tot 11:30)

Data:
6, 13, 20, 27 juni en 4, 11, 18 juli.

Lokatie:
Wij verzamelen 15 minuten voor aanvang van de les bij Woongemeenschap Eikpunt, bij de zij-ingang aan Duitslandstraat 4. Wij lopen dan samen naar de Waal of het Sprokkelbos. Bij slecht weer vindt de les plaats in een van de binnenruimtes van Woongemeeschap Eikpunt.

Kosten:
€45 voor 7 lessen. Of €8 te betalen per les.
Deelname is mogelijk per les, ook voor mensen zonder ervaring. Je kunt ook vooraf intekenen voor de gehele periode van 7 lessen.

Voor aanmelding, contact en informatie:
Mail:
Tel: 06-87628960

Over de organisator

Arie Schockaert
Arie heeft nog niets over zichzelf geschreven.