Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

De ziekte van Parkinson, seksualiteit en intimiteitPaul R.I. Rabsztyn, seksuoloog NVVS aan het Radboudumc, geeft tijdens ons Parkinson Café op 25 januari a.s. een lezing over:

 

De ziekte van Parkinson, seksualiteit en intimiteit

 

Voor velen maakt seks onderdeel uit van kwaliteit van leven. De ziekte van Parkinson kan daar een behoorlijke wissel op trekken en hoe ga je dan verder. Met welke problemen op dit gebied word je als patiënt en partner geconfronteerd? Hoe maak je het bespreekbaar in je relatie? Hoe ga je hier mee om en wat zijn mogelijke oplossingen? Veel vragen waar we in deze bijeenkomst aandacht aan zullen schenken

Voor de pauze de lezing over de ziekte van Parkinson en seksualiteit met na de pauze voldoende gelegenheid uw vragen op dit gebied te stellen. Dat kan ook anoniem (met briefjes) indien u dat prettiger vindt. 

De lezing vindt plaats op vrijdag 25 januari a.s. van 14.00–16.00u in de Ark van Oost, Cipresstraat 154, 6523 HR te Nijmegen.

 

Aanmelden via

www.parkinsoncafennijmegen.nl


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.