Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Avondje theater in De Klif (Nijmegen Noord): Benjamin van der VeldenKom je ook naar Theater de Klif op 12 januari? Dan speelt aanstormend talent Benjamin van der Velden zijn voorstelling Ik Ben.

Ik Ben
Zondag 29 april 1990 begon als een mooie zonnige lenteochtend. Het geluid van kerkklokken schalde over de kippenschuren van de Gelderse Vallei. Vrome mensen gingen naar de kerk en zondaars sliepen uit. Tussen het gekletter van de klepels tegen de gietijzeren klokken klonk een krijs, een gil en een laatste puf. Benjamin van der Velden kwam op Aarde....

Benjamin - als autodidact afgestudeerd aan het Conservatorium - ademt muzikaliteit en bevlogenheid. In ‘Ik Ben’ is hij kwetsbaar, dwars en observerend.

Benjamin won de juryprijs op het Griffioen/Zuidplein Festival 2016 en de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival 2016. Dat wordt een mooie avond!

De voorstelling begint om 20.00 uur, entree 14,50 (inclusief pauzedrankje). Meer info en tickets via www.theaterdeklif.nl.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.