Garage Veiling voor A21 (Goed doel)

  • 126 weergaven

Details

Zaterdag 9 juni 2018 van 19:45 tot 22:00 uur
Afgelopen
Steltsestraat
Nijmegen, Nederland

Zaterdag 9 juni houd ik weer een Veiling t.b.v. www.A21.org (ngo ter bevrijding van kinderen/volwassen die slachtoffer zijn van Human trafficking/Mensenhandel). Ik wil geld inzamelen voor het A21-opvanghuis in Thessaloniki (Gr.) en voor de wereldwijde stille mars die ik dit jaar voor de 3e keer organiseer: zaterdag 20 oktober (zie FB: Walk for Freedom Nijmegen). 

Deze spullen zijn er o.a.: Smart-TV, spelletjes/speelgoed, box-/speakersets, draaitafel, diverse technische apparaten (o.a. acculaders, handcirkelzaag, accuboor, portable DVD speler etc.), beeldscherm, zaklampen, lijsten, kastjes en hockers, gadgets voor de auto en PC, skates (m44), hondenfietsmandje, fietsendrager, hometrainer, diverse stoelen, kledingzakken, (bord)spelletjes, diverse fietstassen, woondecoratie, (christelijke) boeken etc. etc. etc. én een grabbelton.. Om 20:45 is er een pauze.

In India heeft A21 de ‘Moeder Theresa award’ ontvangen in 2017. Het lijkt me super om samen een steentje bij te dragen aan een rechtvaardiger wereld op zaterdag 9 juni aan de "Steltsestr. 51".

Hartelijke groet, Jan-Willem te Maarssen

Over de organisator

Jan-Willem te Maarssen
Jan-Willem heeft nog niets over zichzelf geschreven.