Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

Avondvolk: Chris Ronald (Can) + Andrei Senkevich (W-Rus)Chris Ronald is folk- en rootsartiest uit Vancouver, Canada. Hij schept kleine wereldjes, waarin hij je op een nieuwe manier naar dagelijkse dingen laat kijken. Zijn teksten zijn onverwacht en origineel, gevoelig maar volwassen.

Live wordt hij begeleid door de multi-instrumentalisten John Ellis en Pim Bouwen op gitaar, dobro, ukelele, mandoline en meer. Zij vormen een perfecte aanvulling op zijn eigen, gedetailleerde gitaarspel. De muziek is sterk beïnvloed door folk, country en traditionele Keltische muziek, maar de persoonlijke thema’s en frisse arrangementen plaatsen het midden in de moderne tijd.

Chris Ronald heeft intussen 4 albums op zijn naam staan, net als samenwerkingen met talloze getalenteerde artiesten, en een nominatie voor “Songwriter of the Year” bij de Canadian Folk Music Awards.

Andrei Senkevich is singer-songwriter en muzikant uit Minsk, Wit-Rusland. Hij speelt en zingt indie en folk in verschillende talen, waaronder Russisch en Wit-Russisch, en hij tourt al jaren door heel Europa. Hij schrijft muziek over de weg en de verte, over liefde, hoop en verandering, en doorspekt zijn optredens met poëzie en proza. Behalve het warme geluid van zijn simpele maar effectieve folkliedjes creeërt hij ook wijdse, open muzikale landschappen, waar grijze en regenachtige straten doorheen lijken

Deur open: 19.30u
Aanvang: 20:00u
Entree: €11,- (€9,- voor leden)
Lid worden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op avondvolk.nl, of bij aankomst op de avond zelf.
Tickets: ticketkantoor.nl/shop/ChrisRonald


Deel dit bericht!