Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Lentselucht.nl

Inloggen of inschrijven

De Klif: Matroesjka – Brainwash (try-out)Matroesjka is het technocabaretduo van Nederland. Dikke beats met harde grappen. Winnaar van de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Op 14 september komt Matroesjka naar Nijmegen Noord. Daar wil je bij zijn! Dus kom op vrijdagavond 14 september naar De Klif voor de eerste voorstelling van dit theaterseizoen.

In BRAINWASH fileert Matroesjka (Lisa Loeb en Janneke Rinzema) de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen je hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden.

De voorstelling begint om 20.00 uur en de entree is 14,50 euro (inclusief pauzedrankje, exclusief transactiekosten). Meer info en tickets via www.theaterdeklif.nl.


Promofilmpje van Matroesjka: https://youtu.be/6zcTAOeNicY


De Pers over Matroesjka

‘Hun carrière gaat bijna nog harder dan hun eigen grappen. Hun debuutvoorstelling is temperamentvol, ad rem en vernieuwend. Dit zijn zonder overdrijving toptalenten’
– Het Parool

‘Met hun gekke typetjes, hilarische sketches en prachtige liedjes at de zaal uit hun hand. Een energiek, eigenzinnig duo’ – De Telegraaf

‘Een energiek, stampend debuut’
– NRC Handelsblad

‘Matroesjka stal de harten van het publiek. Lisa Loeb en Janneke Rinzema zijn zeer muzikaal en zeer geestig. Zeer intelligent werden zaken als jaloezie en speeddaten neergezet en er was ook ruimte voor de actualiteit’
– De Volkskrant

‘Matroesjka is hard, stuwend, pulserend, doordringend en bovenal ongekend grappig’
– CJP

 ‘Het samenspel is om je vingers bij af te likken. De pareltjes volgen elkaar mooi op. Wat vooral beklijft is dat Matroesjka het engagement niet schuwt. Zonder opgeheven vingertje, mét frisse energie’– TheaterkrantDeel dit bericht!