Citadeldienst Hart van Noord

  • 47 weergaven

Details

Zondag 19 oktober 2014 van 10:30 tot 12:00 uur
Afgelopen

Citadeldienst Hart van Noord: Who wants to live forever?

Aanstaande zondag is er weer een bijeenkomst van Hart van Noord in het Citadel college. In de themareeks “De appel valt niet ver van de boom”, zal het thema van zondag zijn:”Who wants to live forever?

Ergens lijken we allemaal wel te verlangen om eeuwig leven te hebben, of vragen we ons af of er na de dood nog wat is. Een thema wat gaat over lijden, het dagelijkse leven en de eventuele rol van God in dit geheel. Who wants to live forever?

Vanaf 10:30 ben je welkom voor een lekker bakje koffie of thee, om 11.00 uur starten we met het meer officiële gedeelte. Hierin hoor je live muziek, zie je een filmpje en is er een goede spreker. Dit duurt ongeveer een uurtje. Daarna kun je, als je zin hebt koffie drinken, napraten en genieten van allerlei lekkere hapjes.

Deze bijeenkomsten zijn bedoelt voor iedereen die op zoek is naar God of die gewoon nieuwsgierig is. Dit wordt gedaan door Hart van Noord, een initiatief van bewoners die wonen in Oosterhout, Lent en Nijmegen Noord. We zijn een enthousiaste groep mensen die gelooft in God, staat voor naastenliefde en de kracht van onderlinge relaties. We hebben hart voor mensen en hart voor de wijk. Elke bijeenkomst is er speciaal kinderwerk op maat. Er zijn vier verschillende groepen op basis van leeftijd. Daarnaast is er ook een tienerdienst. Na afloop vinden we het heel gezellig en belangrijk om met elkaar te eten.

Wees welkom!

Aanvang 10:30

Griftdijk 9a
Lent
Citadel College

Voor meer informatie ga naar: www.hartvannoord.nl

Over de organisator

Harmen Westerduin
Harmen heeft nog niets over zichzelf geschreven.