Kom Gluren naar 62 acts bij je Buren in Nijmegen!

  • 146 weergaven

Details

Zondag 30 juni 2024 van 13:00 tot 18:00 uur
Afgelopen
BUUR West
Voorstadslaan, Nijmegen, Nederland

Vind een weg langs 62 optredens verspreid over 60 tuinen in Nijmegen: het programma van Gluren bij de Buren is bekend!

Zondag 30 juni veranderen 60 tuinen tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren bij de Buren Nijmegen. Lokale podiumkunstenaars tonen hun talent in groene tuinen verspreid over de gemeente. Ontdek alle acts en locaties in het programma via www.glurenbijdeburen.nl/programma.

Gluren bij de Buren vindt deze editie plaats in 29 gemeenten. Door heel Nederland zijn er 4.200 optredens in 1.400 tuinen. In Nijmegen ben je welkom achter de schutting bij 60 buren voor een bijzonder optreden en een hapje of drankje. Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden, zo kun je tot wel zeven verschillende optredens bijwonen.

Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt de buurtpodia. Ontdek jazzbands rond de vijver, ontdek improvisatietheater met potten en planten als props of ontdek dansers tussen de hortensia’s. Stippel jouw route vanaf nu uit op de website.

Alle optredens duren 30 minuten en vinden plaats tussen 13 en 18 uur. De optredens zijn bij te wonen zonder reservering en op basis van vrijwillige bijdrage.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne in samenwerking met BUUR West.

ALGEMENE INFORMATIE
Wat: Gluren bij de buren
Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13 en 18 uur
Waar: In alle wijken van Nijmegen
Entree: Eigen bijdrage
Meer informatie en het programma op www.glurenbijdeburen.nl

Over de organisator

Nina k
Nina heeft nog niets over zichzelf geschreven.