Menu

Activiteit:

Mindfulnesstraining

Geplaatst door: Brenda Lelie
Begint op: maandag, 15 januari 2018 om 19:00
Eindigt op: maandag, 15 januari 2018 om 21:30
Locatie: Bloemerstraat 71, Nijmegen, Nederland

Mindfulness wordt ook wel aandachtstraining genoemd. Tijdens de training oefen je om met een nieuwsgierige blik je aandacht te richten op wat er op dat moment gebeurt, zonder daar iets aan te willen veranderen. En ook zonder te piekeren over dingen die eerder gebeurde of die je nog te wachten staan. Met een vriendelijke blik en zonder oordeel leer je je gedachtes, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen te observeren. Zo ontstaat er ruimte om op een meer bewuste manier te reageren en keuzes te maken en minder op de automatische piloot te leven.

Een mindfulnesstraining bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en 1 hele trainingsdag, de stiltedag. Daarnaast oefen je elke dag 45 minuten met de cd’s en het werkboek dat je krijgt. Van te voren is er altijd een telefonisch kennismakingsgesprek waarin ik meer uitleg geef over de training, we je verwachtingen bespreken en waarin je eventuele vragen kan stellen.

Op 15 januari start er een mindfulnesstraining op de maandagavond van 19:00 tot 21:30. Deze training wordt gegeven door Brenda Lelie en Nicole Plaizier.

De data zijn:

-15 januari

-22 januari

-29 januari

-5 februari

-19 februari (12 februari is er geen bijeenkomst i.v.m. carnavalsvakantie)

-26 februari

-5 maart

-12 maart.

De stiltedag is op 25 februari van 10:00 tot 16:00.

LOCATIE

Bloemerstraat 71 in Nijmegen (vlakbij Plein 1944)

KOSTEN EN VERGOEDING

Ik vraag geen vast bedrag voor mijn trainingen. Je mag mij aan het eind van de training een bijdrage doen die voor jou passend is. Ik hoop op deze manier de training voor iedereen toegankelijk te maken.

Omdat ik ben ingeschreven als categorie 1-trainer bij de VMBN worden mijn trainingen door een groot aantal aanvullende verzekeringen vergoed.

Heb je een laag inkomen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen die je kunt gebruiken om mijn trainingen te volgen.

AANMELDEN

Om je aan te melden kun je mij een berichtje sturen op brenda@brendalelie.nl of even bellen/appen (06-12665565).

Bekijk alle activiteiten in de buurt »