Menu

Activiteit:

Culturele wandeling door het Honigcomplex

Geplaatst door: Doro Krol
Begint op: zaterdag, 13 oktober 2018 om 13:00
Eindigt op: zaterdag, 13 oktober 2018 om 16:30
Locatie: Waalbandijk, Nijmegen, Nederland


Maak van dichtbij kennis met dé nieuwe hotspot van Nijmegen

Culturele wandeling door het Honigcomplex

 Zin in een culturele wandeling door de voormalige Honigfabriek, een van Nijmegens meest karakteristieke gebouwen? Ga mee op ontdekkingstocht en leer deze hotspot van dichtbij kennen. 


In de voormalige Honigfabriek is het heerlijk eten en drinken, sporten, winkelen, muziek maken en (veel) meer. U vindt er kunst, cultuur en er worden wekelijks kleine en grote evenementen georganiseerd. Het Honigcomplex is het grootste complex in het Waalfront en beslaat 33.000 vierkante meter. Op het complex huizen veel verschillende, vaak bijzondere ondernemers; de moeite van het ontdekken meer dan waard. Een middag lang kijken we rond in dit fraaie gebouw. We bezoeken verschillende ateliers in de Smeltkroes en gaan langs bij het Dutch Bicycle Centre (fietsenwinkel), de Stadsboom (houtwerkplaats) en C More. Stuk voor stuk organisaties die de wereld van kunst, cultuur, ambachten, eten en drinken op eigen wijze vorm, inhoud en smaak geven.

Ook meewandelen door het Honigcomplex?

Aanmelden voor deze bijzondere wandeling door het Honigcomplex kan door een mailtje te sturen naar: dkrol@fo.nl, met vermelding van naam en telefoonnummer. Dit ‘andere uitje’ kost € 15,00. (incl. verrassing en een kop koffie excl. consumpties), over te maken op NL80 INGB 0003072704 t.a.v. T.J.M. Krol onder vermelding van honigcomplex en de datum van deelname.

Deelname eigen risico.


Start: DZIGA Waalbandijk 20-22, (13.00 uur), finish en aansluitend diner bij STOOM.

Ontdekken, rondleiding, galeriebezoek, borrelen en dineren.

Gids: Doro Krol en Gijs Hoogenboom.


ook op zaterdag 15 december (13.00 tot 16.30 uur).


Bekijk alle activiteiten in de buurt ยป